Fru Lind

En gift 5 barns mammas vardag

Rubriken som skulle varit nått annat

Publicerad 2014-04-30 09:32:17 i Allmänt,

Onsdag och snart är det helg igen. .
Tänk om veckan alltid gick så här fort?! Gud de skulle vara skönt. Eller nja de är nog inte så kul skönt och mysigt efter ett tag. :)
Men nu ska de bli skönt. Hänt så mycket det senaste. Så hkörnan är helt tom ;) inte för att det finns så mycket i den annars heller. haha haha.

Ni vet de här med drömmar?! Som man vill ska gå i uppfyllelse? Jag har och har haft, och många har slagit in men jag har en som jag kommer bära med mig som en dröm hela livet. FÖR HUR OFTA SLÅR DE IN ATT MAN FÅR TVILLINGAR ;)
Ja jag vet jag skrek ut de. Men jag vill vill vill.
Kanske är man helt knäpp eller så är man helt normal. Beror nog på vem man frågar :)
Jag kommer nog aldrig tröttna på fler barn. Det är nog menat att jag ska ha den där enorma familjen. Den som kommer i första hand va de än är ♥
Nej så man stora dröm är varken bil hus eller prylar ;) nej de är tvillingar :)
All kärlek





Om

Min profilbild

Jennie Lind

Hejsan, Och varmt välkommen till min blogg. Jag som driver denna blogg är av en årsmodell 88 och bor tillsammans med min livs kärlek M och våra 4 barn Melvin född 06 Alicia född 08 Bella född 11 och lille Milion född 13. I denna blogg kan man läsa om våran vardag och hur livet ser ut hos oss. Blandat med både bilder och text! Ibland bloggar jag mer och ibland mindre. Hoppas du gillar de du ser. All kärlek J

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela